PXA-H800 - Rendszerintegrációs hangprocesszor

A PXA-H800 egység széleskörű hangfeldolgozási képességgel rendelkezik, mellyel bármely rendszer márkától függetlenül hangzásképe maximalizálható. 

Professzionális hangzás

A PXA-H800 minden szükséges hangfeldolgozási funkciót tartalmaz, ezáltal garantálja az elérhető legmagasabb hangminőséget. 

Maximális Mobil Média élmény

A PXA-H800 egységgel a házi mozi rendszerekhez hasonló élményszerű 5.1 csatornás surround hanglejátszás érhető el.

Gyári rendszer frissítése

Mindazok számára, akik szeretnék megőrizni a gyári fejegységet, a PXA-H800 segítségével frissíthető a rendszer több forráslehetőséggel és jobb hangzásképpel.

További hangbeállítási képességek

Az Alpine márka mobil hangminőséghez fűződő páratlan elkötelezettségét bizonyítja, hogy a PXA-H800 egységet még több technológiával bővítette, mint pl. teljes körű PC hangbeállítás.

 

Professzionális hangzás

A PXA-H800 minden szükséges hangfeldolgozási funkciót tartalmaz, ezáltal garantálja az elérhető legmagasabb hangminőséget.

Audiofil minőségű komponensek

Néhány éve az Alpine kiadta az AlpineF#1Status ultra nagy teljesítményű komponens szériát. A széria modelljeinek megalkotása során számos hasznos tanulság volt levonható a csúcsminőségű alkatrészek gyártását és alkalmazását illetően, melyek a PXA-H800-hoz hasonló egységeknél sikeresen alkalmazhatóak. Egy jó példa erre a négy Wolfson 24-Bit D/A konverter, melyek alapvetően csak a professzionális felvevő rendszereknél találhatóak elősegítve a remek részletességet és a páratlan hangzásképet. Megemlíthető még a két 32-Bites lebegőpontos SHARC DSP, melyek pontosan visszaadják a hangforrás eredeti hangzásképét. Egyéb csúcskategóriás alkatrész még a 6 rétegű PCB és a 24-Bit A/D konverter a minőségi RCA bemenethez, illetve a 114dB dinamika tartomány készülékszinten.

Idő Korrekció és Digitális váltó

A digitális idő korrekció az optimális hangzás érdekében lehetővé teszi az össze hangszóróból történő egyidejű lejátszást. Az akár 8 csatorna automatikusan vagy manuálisan korrigálható  0 és 20ms között 5ms-os lépésekben. A digitális felül- és aluláteresztő szűrőkkel lehetséges a meredekség beállítása 0-ról –36 dB/oct. értékre,  –24 és 0dB nyereség mellett. Egyedivé teheti rendszerét a kívánt frekvenciaváltók segítségével.

 

ImprintEQ utólagos beállítással

Az ImprintEQ egy olyan hardver/szoftver kombináció, mellyel bármely típusú gépjárműben kiküszöbölhetőek az akusztikai problémák. Mindössze néhány perc alatt automatikusan optimalizálja a hangzást, a tonális egyensúlyt és felbontást. A beállítás befejezését követően manuálisan hangolhatja a kiválasztott tételeket. 

Széles körű EQ funkciók

A PXA-H800 egységgel lehetséges a grafikus és a parametrikus hangszínszabályozás. A grafikus EQ mind az 5 csatorna esetén 31 sávot tesz lehetővé, plusz 10 sávot a mélysugárzóval –12 és +12dB közötti nyereség mellett. A parametrikus EQ segítségével kiválasztható egy sáv, majd beállítható a kimeneti szint és sávszélesség a pontos hangolás érdekében. Mind az 5 csatorna esetén 31 sáv érhető el, plusz 5 sáv a mélysugárzóval  részletes Q beállítások és –12 és +12dB közötti nyereség mellett.

Maximális Mobil Média élmény

A PXA-H800 egységgel a házi mozi rendszerekhez hasonló élményszerű 5.1 csatornás surround hanglejátszás érhető el.

Valódi 5.1 csatornás surround hangzás

Lehetséges a film és zenei források többcsatornás lejátszása Dolby Digital és DTS Digital Surround formátumokban. Az egység szintén lehetővé tesz a Dolby Pro Logic II dekódolást, így a sztereó felvételeket is surround hangzásban élvezheti.

Bi-Phantom középsugárzó

Akkor is élvezheti az 5.1 csatornás hangzást, ha nem rendelkezik középsugárzóval, mivel az Alpine Bi-Phantom funkcióval látta el az egységet, mely a vokális minőség növelése érdekében egy fantom centercsatornát hoz létre az elülső bal és jobb csatornák felhasználásával.

RUX-C800 távvezérlő PXA-H800 egységhez

A PXA-H800 egységének maximális kihasználásához erősen javasoljuk a RUX-C800 (külön árusított) távvezérlő használatát. A RUX-C800 távvezérlővel teljeskörűen irányítható az összes PXA-H800 funkció és a részletes információt tartalmazó kijelző.

További hangbeállítási képességek

Az Alpine márka mobil hangminőséghez fűződő páratlan elkötelezettségét bizonyítja, hogy a PXA-H800 egységet még több technológiával bővítette, mint pl. teljeskörű PC hangbeállítás.

Finomhangolás PC-ről

USB kábellel csatlakoztassa PC-jét a PXAH800 egységhez a stílusos és könnyen alkalmazható GUI megoldás használatához, mellyel részletes audio beállítások hajthatóak végre. Számtalan beállítás tárolható a számítógépen a különböző eszközökkel történő későbbi felhasználás érdekében.

MediaXpander+

Ez az exkluzív Alpine technológia helyreállítja a felvétel vagy átviteli folyamat során elveszett hangminőséget. A gomb megnyomásán kívül nem szükséges egyéb beállítás. A MediaXpander+ kiváltképp alkalmazható iPod vagy egyéb eszközön tömörített digitális audio fájlok jobb hangminőségű lejátszásához. Szintén kitűnő választás régi CD-felvételek esetén is, valamint kiemelkedő vonása a gyárilag beszerelt hangszórók mélyhang lejátszásának feljavításához.

RoadEQ

Még a legkiválóbb minőségű hangzást is tönkreteheti a közúti zaj, szélzaj vagy éppen a légkondícionáló berendezés zaja. A RoadEQ mikrofon segítségével rögzíti a gépjármű belsejében hallható zenét és a zajt. Összehasonlítja az eredeti és a felvett jeleket, majd frekvencia-specifikus szintbeállítással kiszűri a zajokat. Egy nagy teljesítményű processzor végzi el ezeket a műveleteket másodpercenként 48000-szer.

Euphony technológia

A Euphony technológiával 5.1 csatornás hangzás játszható le 2-csatornás forrásból. Természetes surround hangzást eredményez a CD-ről vagy iPod-ról történő lejátszás során. Különösen a vokális és a hangszeres hangminőséget növeli a páratlan hangtér megteremtéséhez.

Gyári rendszerfrissítése

Mindazok számára, akik szeretnék megőrizni a gyári fejegységet, a PXA-H800 segítségével frissíthető a rendszer több forráslehetőséggel és jobb hangzásképpel.

6 hangszóró szintű bemenet

A 6 hangszóró szintű bemenettel 6 hangcsatorna csatlakoztatható egy fejegységről és egyéb előkimenettel nem rendelkező komponensekről. Ezáltal nincs szükség külön vonalszintű átalakítóra.

Még több médiaforrás kapcsolása

A két Ai-NET kapcsolattal, a két digitális optikai bemenettel és a 6-csatornás RCA bemenetekkel lehetőség nyílik több médiaforrás csatlakoztatása az első és hátsó utastér szórakoztatása céljából. Természetesen a PXA-H800 egységgel garantált az olyan páratlan hangminőség, melyet egyetlen gyári rendszer sem tud felülmúlni.

ImprintEQ

A PXA-H800 használatával bármely gyári fejegység kifinomult ImprintEQ audio rendszerré válik tökéletesen tiszta és kiegyenlített hangminőséggel a lehető legjobb tonális válasz és leképezés érdekében. Ha ön magas szintű frissítést kíván elérni, válassza a PXA-H800 egységet. 

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

ALPINE PXA-H800

  • Gyártó: Alpine
  • Készletinfó: 4-5 munkanapos szállítási idő
  • 259.990.- Ft