• HIFONIXS ZXS 1100/5

D osztályú digitális 5 csatornás kompakt erősítő

  A klasszikus ZEUS erősítők korábban analógok voltak, és erőteljes megjelenésűek voltak. A nagy ZEUS erősítőket továbbra is imádják az autóhifi rajongók világszerte, de az ilyen bolidok hátránya a nagy helyigény a járműben.

Emiatt a HiFonics mérnökei úgy döntöttek, hogy az új ZEUS STREET ZXS erősítő tervezésekor a fejlett digitális teljesítményre támaszkodnak, hogy ultrakompakt hűtőborda-méreteket érjenek el. Ez mindenekelőtt a modern D osztályú technológiának köszönhető, amely az elérhető rendkívül magas hatásfok miatt 90%-kal kevesebb áramot igényel, mint a hasonló teljesítményű analóg erősítők. Egy másik előny - a tápkábel keresztmetszete nem kell olyan vastagnak lennie.

De a kicsi nem jelent gyengét: amint kicsomagolod, rájössz, hogy valódi ZEUS erősítőkről van szó . A kis méret ellenére a modellek kellemesen nehéznek érzik magukat a kézben, és a megszokott HiFonics minőségben szolid érzést közvetítenek. A dombornyomott alumínium logójelvények, a gondosan mart modellszámok és a kifinomult öntött alumínium végsapkák vizuálisan közvetítik az erő és az elegancia egyedi szimbiózisát, amely ezekből az erősítőkből árad.

Természetesen minden ZXS modell rendelkezik a legújabb funkciókkal, mint például az automata bekapcsolás, amely a modern járműelektromos berendezésekhez való csatlakozáshoz szükséges, az állítható crossoverek mellett. A magas szintű bemenetek fejlett EPS-sel vannak felszerelve, hogy elnyomják a hibaüzeneteket a járműdiagnosztikai rendszerekben. Alacsony emissziós HiFonics IFT digitális technológia biztosítja a zavartalan rádióvételt.

Jellemzők

Fejlett D osztályú technológia nagyon nagy hatékonysággal
Válogatott és audiofil hangolású komponensek
Magas szintű bemenetek EPS-sel (Error Protection System)
 

Automatikus bekapcsolás funkció, start/stop kész
IFT (Interference Free Technology, EMV által bevizsgált)

Műszaki adatok

D osztályú digitális 5 csatornás kompakt erősítő

4 x 100/175 W/RMS @ 4/2 Ω
1 x 225/400 W/RMS @ 4/2 Ω
HPF 50 - 5000 Hz (ELSŐ)

HPF 10–500 Hz (HÁTSÓ)
LPF/BPF 50–500 Hz (HÁTSÓ)

Sáváteresztő funkció (REAR)

LPF 40 - 250 Hz (SUB)

Szubszonik szűrő 10 - 40 Hz (SUB)
bemenet választó kapcsoló 2CH/4CH /5CH
RCA bemenetek (kábelköteggel)
Méretek: 112 x 44 x 305 mm

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

HIFONIXS ZXS 1100/5

  • Gyártó: Hifonics
  • Készletinfó: 4-5 munkanapos szállítási idő
  • 139.990.- Ft