CDE-178BT - CD-Rádió beépített BLUETOOTH® modullal

A CDE-178BT a legmagasabb tudású készülék a 2013-as modellév fejegységei közt. Az összes újdonságot, fejlesztést tartalmazza úgy mint a Alpine TuneIt App, kompatibilitás iPhone-nal és Android telefonokkal, hang tuning  és az új Facebook üzenet értesítéssel. Kompatibilis vTuner for Alpine iPhone alkalmazással, Többezer internetes rádióállomás áll rendelkezésünkre amit kezelhetünk a fejegységről telefonos internet csatlakozással. BassEngine Pro a legjobb hangzást biztosítja. Ezt a 24-Bit DAC garantálja. Nagyfelbontású kijelző biztosítja a legjobb láthatóságot bármilyen körülmények között.. Kormánytávirányítás előkészítés és kijelzőelőelőkészítés teszi lehetővé a tökéletes kiépítést autónkban gyári illesztőegységek segítségével. Ha az ön autója Start-Stop rendszerrel szerelt, illesztőmodul csatlakoztatásával (opcionális) az Alpine készülék folyamatosan működhet tovább, amikor az autó motorja leáll hogy zavartalanuk zenélhessen akár a piros lámpánál állva is.

Állítsa be a hangzást, Facebook-ozzon

Töltse le a Alpine TuneIt App smartphone alkalmazást, majd csatlakoztassa az iPhone-USB-n keresztül, vagy Android alapú okostelefonját Bluetooth kapcsolaton. Mostantól elérhetjük a hangzásbeállításokat a mobiltelefonról. A Facebook jelzi a telefonon és az Alpine kijelzőjén is, ha üzenetet kapott. További részletekért látogasson el az alkalmazások menüpontba az Alpine weboldalán.

Internet Radió használat utazás közben

Hogyan kallgathatunk Internetrádiót az autónkban? Mi sem egyszerűbb ennél? Töltse le az alkalmazást az iTune Store-ból, töltse le a vTunelt Alpine iPhone alkalmazást, csatlakoztassa telefonját a fejegységhez. Rádióállomásokat hallgathat mostantól a világ bármely országából néhány kattintással. Könnyen kereshet állomásokat országok szrint, városok szerint, műfajok szerint akár a rádióról, akár az Alpine készülékről elérve.

A "vTuner for Alpine" jelenleg sajnos nem érhető el az iTunes store-ban. Dolgozunk azon, hogy a "vTuner for Alpine" újra elérhetővé váljon. Elnézést kérünk a kellemetlenségért és köszönjük a megértést.

Beépített Bluetooth® számos előnye

A beépített Bluetooth® számos kényelmi szolgáltatást nyújtja önnek: Automata kapcsolódás és telefonkönyv szinkronizálás, egyszerű és gyors Afabetikus keresés a kontaktlistában, hívásfogadás és befejezés, Mikrofon és hangszóróhangerő, Zenekeresés és tajátszási funkciók 

Technológia és fejlesztések a kompromisszummentes hangzás érdekében

A CDE-178BT válogatott alkatrészekből készül a legújabb fejlesztések felhasználásával mint a BassEnginePro, testreszabási funkciók, Digitális időkorrekció, 9 sávos parametrkus EQ, EQ gyári beállítás, hangváltó, 24 bites DAC, 3 pár 4V-os előfokozat kimenet, kikapcsolható végfokozat.

Halgassa a kedvenc zenéit, különböző alkalmazásokkal!

Alpine takes head unit/iPhone integration a step further with App Direct. Connect your iPhone via USB and App Direct will let you listen to sound from many apps through your system speakers. Select music or talk from Internet Radio, streaming services, whatever your favourite apps are. You get full control from the iPhone’s touch screen and the iPhone stays fully operational.

Az iPod és iPhone teljes kihasználhatósága

A CDE-178BT-es széria egy nagysebességű 
USB csatlakozást biztosít, így élvezheti az iPod vagy iPhone készülékének funkcióit. A kimagasló hangminőség és az egyszerű működtetés mellett gyorsan kereshet a dalcím, előadó, vagy album szerint is.

Nagyobb, élesebb felbontás

Az Alpine nagy felbontású kijelzője most még élesebb a jó láthatóság érdekében. Észrevehetően egyszerűbben használhatóak az alkalmazások, ezzel még biztonságosabbá téve a vezetést. Mivel viszonylag nagy helyet foglal el az előlapon, élesebb szöveget és grafikát eredményez. Megkönnyíti a menü és zenei információk leolvasását. Legpraktikusabb tulajdonsága, hogy minden fényviszonyban egyformán olvasható/látható a kijelző tartalma.

Válassza ki kedvenc színét

A Quad megvilágítás egy olyan népszerű funkció, mellyel 4 különböző színösszeállításból választhat: piros, zöld, kék vagy borostyán. Egy összeállítás kiválasztásával minden gomb háttérvilágítási színe megváltozik. Válasszon gépjárművének műszerfalával megegyező színű világítást az egységes megjelenéshez. 

Külső és kijelző
Méret 1 din
Levehető előlap Igen
Változtatható gomsor világítás Igen
Csatlakozások
Bluetooth telefonkihangosítás Igen
Android vezérlés Igen
iPod és iPhone vezérlés Igen
USB bemenet Igen
Aux bemenet Igen
RCA kimenetek száma 3 pár
RCA kimeneti feszültség 4 V
Mélysugárzó vezérlés Igen
Kormány távvezérlő vezérlés Igen
Audio
Maximális erősítő teljesítmény 50 Watt
Erősítő csatornák száma 4
EQ sávok száma 9
Lejátszás
CD lejátszás Igen
Lejátszási formátumok MP3, WMA, AAC
Bluetooth zene lejátszás Igen
Rádió tuner
RDS rádiótuner Igen
AM és FM sávok Igen
Garancia
Hivatalos Magyarországi garancia 1+1 év

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

ALPINE CDE-178BT

  • Gyártó: Alpine
  • Készletinfó: 4-5 munkanapos szállítási idő
  • 79.990.- Ft