X902D-G7 - Fejlett Navigációs Központ, Alpine Style Termék Golf 7 Részére

Amikor mi az Alpinenál eldöntöttük, hogy létrehozunk egy high-end információs szórakoztató rendszert Golf 7 használók számára, egyetlen célt tartottunk szemünk előtt: létrehozni egy high-end rendszert, ami tudásában meghaladja az összes eddigi létező, Golf 7 részére készített termék képességeit, mind a mai napig. Az eredmény egy prémium minőségű információs szórakoztató rendszer, mely briliáns, 9 inches érintőkijelzővel rendelkezik, mely tökéletesen beépíthető a Golf 7 modellbe, így a legfrissebb média kompatibilitást, élvonalbeli navigációs technológiát, és audiofil hangminőséget ad járművének. Minden alkatrésze tökéletesen illeszkedik a járműve meglévő telepítési foglalatába, valamint tökéletes integrációt biztosít a jármű elektronikai rendszerével. Tökéletes integráció prémium komponensekből.
Teljesítmény kompromisszumok nélkül.

 

Exkluzív Alpine Style Kialakítás Volkswagen Golf 7 Jármű Részére

Alpine Style Navigation Designed for Volkswagen Golf 7 - X901D-G7

Nagy Felbontású 9-inches Érintőkijelző

Változtassa műszerfalát igazi mozis élményt nyújtó rendszerré: az Alpine rendszer fénypontja a nagy felbontású 9-inches érintőkijelző - a Volkswagen számára valaha készített legnagyobb kijelző. Valójában több, mint kétszer nagyobb a VW gyári 6,5 inches kijelzőjétől. Ez az extra nagy kijelző önt is ámulatba fogja ejteni a briliáns nagy felbontású képminőségével - nézze meg, és el fogja hinni.

Golf 7 Steering Wheel Remote Control Buttons X901D-G7
Golf 7 Driver Information Display X901D-G7

Kormánykerék Távvezérlő Gombok

Az Alpine rendszer csatlakoztatva van a kormánykerék távvezérlő gombjaihoz. Ez annyit jelent, hogy az Alpine termék beépítésével nem kell lemondania a kényelmes funkciókról, valamint teljes hozzáférést biztosít például a hangerő szabályzásához, telefonhívások kezeléséhez, zeneszámok léptetéséhez és még sok egyébhez. Akár aktiválhatja a Siri hangvezérlést, amennyiben csatlakoztatva van a rendszerhez iPhone készülék - a kormánytól jobbra csatlakoztatható.

Információs kijelző

A kis méretű kijelző, amely a műszerfalon helyezkedik el, szintén csatlakoztatva van az Alpine rendszeréhez, ezáltal lehetőséget nyújt rádió állomások, zeneszámok neveinek, előadóinak kijelzésére, a hívószám nevének, számának jelzésére, navigációs nyíl megjelenítésére, és sok egyéb funkcióra.
* Navigációs nyíl kijelzése elérhető lesz a következő szoftverfrissítéssel, 2016 tavaszán.

Golf 7 - Parking Sensors - X901D-G7
Golf 7 - Parking Sensors - X901D-G7

Parkoló Radar

Ha Ön autója rendelkezik parkoló radarral, az Alpine rendszerre való váltáskor nem veszíti el használatának kényelmét. A parkoló radar rendszere csatlakoztatva van az Alpine kijelzőhöz, kényelmes távolság jelzést mutat, hangjelzéssel figyelmeztet, valamint a zenét automatikusan elnémítja, ha parkoláshoz készül.

Golf 7 - Rear View Camera - X901D-G7
Golf 7 - Vehicle System Setup - X901D-G7

Tolató Kamera

Ha ön Golf járműve már rendelkezik eredeti tolató kamerával, ez szintén egyszerűen csatlakoztatható az Alpine rendszerhez. A kamera automatikusan aktiválódik, amikor járművét hátramenetbe kapcsolja. Ha járműve még nem rendelkezik eredeti tolató kamerával, javasoljuk, bővítse ki járművét ezzel a hasznos funkcióval.

Jármű Rendszer Beállítás

A Volkswagen rádió kijelzője mutathatja, és rajta keresztül beállíthatja a jármű beállításait, valamint figyelmeztető üzeneteket is jelez, mint például az alacsony olajszint. Az Alpine rendszer teljesen kompatibilis a Golf 7 elektronikus rendszerével és ezáltal képes megjeleníteni az összes menüt és figyelmeztetést. (kivéve az eredeti forgalmi jel felismerő rendszert).

Golf 7 - USB / AUX port - X901D-G7
Golf 7 - Wireless Charging Console - KCE-G7QI

USB / AUX port

Az X901D-G7 tartalmaz egy speciális kábelt, mely összekapcsolja a központi vezérlőn található USB/AUX portot az Alpine rendszerrel, ezáltal megtarthatóak a hasznos funkciói.

Vezeték Nélküli Töltési Lehetőség

Az ön Golf 7 járműjéhez is nagyon hasznos tartozék lehet a vezeték nélküli töltést biztosító KCE-G7QI. Ez kis méretű gumi párna tökéletesen illeszkedik a Golf 7 központi vezérlőjébe, és Qi kompatibilis eszközökkel vezeték nélküli töltést biztosít, amennyiben a lehetőség telefonján be van kapcsolva. A KCE-G7QI működik az összes Golf 7 járműben, eredeti rádióval, vagy utólag vásárolt rendszerrel is.

Golf 7 Navigation - Made for you - X901D-G7

Személyes Média Szakértő

Golf 7 - Big Screen Entertainment - X901D-G7

Szórakoztató Nagy Kijelző

Az Alpine rendszer lehetővé teszi filmek, klipek, vagy akár TV műsorok lejátszást több különböző forráson keresztül, mint például DVD, Pendrive, frissebb -HDMI kimenettel ellátott- okostelefonok, vagy hordozható videólejátszók (szükséges a megfelelő kábel). Csatlakoztathatja iPod vagy iPhone készülékét, hogy a 9" kijelzőn nagy felbontásban élvezhesse videótartalmait. A vezetés biztonságának érdekében a videók lejátszása mozgó jármű esetén nem elérhető.

Golf 7 - Built-in Bluetooth® Technology - X901D-G7
Golf 7 - Connect Your Smartphone - X901D-G7

Beépített Bluetooth® Technológia

A beépített Bluetooth ® modul vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a mobiltelefon kihangosító funkciójához, a gyakori frissítések biztosítják a teljes kompatibilitást a legújabb telefonokkal. A kezelő felület intuitív, nagyon könnyen kezelhető, és magába foglalja a gyorshívó funkciót a leggyakrabban hívott számokhoz. A Bluetooth ® lehetővé teszi audio lejátszást a telefonról: audio tartalom vagy akár internetes rádiót is vezeték nélkül jut át az Alpine egységre.

Csatlakoztassa Okostelefonját

Az Alpine rendszer teljesen kompatibilis a legfrissebb okostelefonokkal, mint például a Samsung Galaxy S6 Edge, vagy az iPhone 6S. Ez sok előnnyel gazdagítja a rendszer használatát, beleértve a digitális tartalmak megtekintése (zenék, videók), melyek telefonján vannak tárolva, hozzáférést biztosít a telefonkönyvhöz, vagy egyszerűen csak feltöltheti a telefonját. Akár aktiválhatja iPhone készülékéről a Siri hangvezérlést, így a vezetés maximálisan kényelmes és biztonságos lesz.

Golf 7 - DAB Digital Radio - X901D-G7
Golf 7 - DVD Player DVE-5300G

DAB/DAB+ Digitális Rádió

A beépített DAB/DAB+/DMB tuner a legfejlettebb digitális technológiát használja, ezáltal biztosít lenyűgöző, zajmentes hangminőséget. A DAB sok egyéb előnnyel is rendelkezik a hagyományos FM rádióval szemben: sokkal szélesebb tartományban választhat rádió állomást, és a kiinduló csatornakeresés után egyszerűen kiválaszthatja, az elérhető állomások közül a hallgatni kívánt csatornáját abc, vagy műfaji sorrendi listából.

Opcionális DVD Lejátszó

Fejlessze Alpine szórakoztató rendszerét DVD és CD lejátszási képességgel. A DVE-5300G Tökéletesen illeszkedik a Golf 7 eredeti VW CD meghajtójának helyére, amely a kesztyűtartóban helyezkedik el. HDMI technológiával működik, hogy a képminősége lenyűgözően tiszta minőségű legyen, és teljesen érintésvezérelhető. A telepítéshez szükséges összes alkatrész a csomag tartalmaként mellékelve.

 
Golf 7 - Professional Equalisation - X901D-G7

Professzionális Equalizáció

Az X901D-G7 kiterjesztett hangzási beállítással rendelkezik, így képes a legjobbat kihozni a Golf hangrendszerből, és beállíthatja saját ízlésének és elvárásainak megfelelő hangzást. A beépített 9-csatornás parametrikus equalizer lehetővé teszi, hogy egymástól függetlenül állíthassa be az első, valamint a hátsó csatornát, mindezt professzionális részletességgel.

Golf 7 - Sound Pre-sets - X901D-G7
Golf 7 - Fader and Balance - X901D-G7

Előbeállított Hangzások

10 előbeállított equalizációs beállítás lehetővé tesz különböző hangzási módok közötti gyors váltást, mint például Rock, Jazz, vagy Pop

Fader És Balance

Az érintőkijelzőn megjelenik a járművének belső képe. Húzza a célkeresztet kívánt helyre, így beállíthatja a fader és balance lehetőségeket saját ízlésének megfelelően.

Golf 7 - X-Over - X901D-G7
Golf 7 - Digital Time Correction - X901D-G7

X-Over

A digitális hangváltó lehetőséget biztosít a hangszórókra jutó bizonyos frekvenciák levágására. Ez azt eredményezi, hogy a hangi jel megegyezik a hangszórónak megfelelővel, így azok torzítás nélkül tudják reprodukálni a hangokat.

Digitális Időkorrekció

Az időkorrekció lehetővé teszi, hogy virtuálisan beállítsa a hangszórók távolságának beállítását olyan módon, hogy a legközelebbi hangsugárzók hangját virtuálisan késlelteti. Ez a beállítás azt az érzetet kelti, hogy központi pozícióból hallgatja a zenéket.

Golf 7 - The party starts in your car - X901D-G7

A Legjobb Másodpilóta

Golf 7 Drivers with Alpine Navigation
Golf 7 - High Resolution Touch Screen - X901D-G7
Golf 7 - Navigation - 3D Maps - X901D-G7

Nagy Felbontású Érintőkijelző

Használja a virtuális billentyűzetet a címek bevitelére, valamint vezérelje az összes navigációs beállítást. Lehetőség van az összes ország irányítószámának beütésére, amely gyorsabbá teszi a bizonyos címek keresését. A rendszer részleges címeket is képes olvasni, és 33 nyelv közül kiválasztatja a sajátját, vagy az önnek legjobban megfelelő billentyűzetet.

3D Térképek

Nézze 3D-ben a térképeket: részletesen láthatóak épületek és látványosságok is. Ennek a lehetőségnek köszönhetően könnyebben tájékozódhat nagy városokban. Sebességkorlátozások és sebességmérő kamerák kimutatása (egyik EU országban sem elérhető) továbbis segítséget nyújt a vezetésben.

Golf 7 - Navigation - Plan Your Route - X901D-G7
Golf 7 - Navigation - Lane Guidance / TMC Route Guidance - X901D-G7

Tervezze Meg Útvonalát

Köszönhetően a TMC-nek, már elérhetően az élő forgalmi frissítések - ez egy kényelmes lehetőség, mielőtt vezetni kezd. Kicsinyítse le a teljes útvonalat, amin vezetne, majd ellenőrizze az utak állapotát. Balesetek, dugók, és más forgalmi problémák egyaránt láthatóak egy figyelmeztető ikonnal feltüntetve a térképen, valamint utak lassú, vagy megállt fogalommal különböző színekben jelenítődnek meg. Ezzel a lehetőséggel jobban megtervezheti útvonalát.

TMC Útvonalajánló

Lane Guidance segítségével a vezető tudja, melyik a legjobb sáv amiben haladnia kell, míg a dinamikus TMC Route Guidance élő forgalmi információt  biztosít, hogy elkerüljék a közlekedési dugókat, ha szükséges, új útvonalat számít.

Golf 7 - Navigation - One Look Display - X901D-G7
Golf 7 - Navigation - Points of Interest - X901D-G7

One Look Kijelző

Az innovatív "One Look" osztott képernyős technológia lehetővé teszi a vezetőnek, hogy a navigációs térkép és audio lejátszás információi egyszerre jelenjenek meg. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy a váltson különböző alkalmazások között. A felhasználó egy ujjal történő húzással válthat a One Look nézetről és vissza.

Érdeklődési Pontok

Egyszerűen kereshet érdeklődési pontokat kategóriák, név, távolság és egyéb kritériumok szerint. Nagy segítség lehet, speciális éttermek, esetleg közelben lévő speciális töltőállomások keresésekor. Étterem információ tartalmaz telefonszámot is az étel típusa és címe mellett – a kijelzőn egy gyors érintéssel tárcsázhatja azt és foglalhat asztalt.

Golf 7 - Navi SubDisplay - X901D-G7

Fontos Navigációs Jellemzők

 • Bővíthető térképadatbázis: 48 európai ország.
 • naviextras.com-on keresztül online állapotban bármikor megvásárolhatóak a térképek frissítései.
 • A térképek frissítései országok vagy régiók szerint külön megvásárolhatóak.
 • Ezzel spórolhat, mert csak a szükséges régiókért kell fizetni.
 • Címkeresés irányítószám alapján (beleértve 7 számjegyű UK irányítószámokat is).
 • Okos útvonalak: a rendszer adatbázisa elmenti az előzőleg használt forgalmi mintákat, ezeket felhasználva választja ki a tökéletes útvonalat függően a nap egy időpontjától vagy a hét egy napjától.
 • Nagy felbontású térképek

Turn-by-turn Segéd a Multifunkciós Kijelzőn

Navigációs nyíl kijelzése elérhető lesz a következő szoftverfrissítéssel, 2016 tavaszán.

Ingyenes térképfrissítés, első használatot követő 30 napon belül

Az első GPS pont installálását követő 30 napon belül beléphet  a www.naviextras.com, oldalra hogy ellenőrizze, van-e elérhető térkép frissítés, ha van, töltse le ingyen. Ez biztosítja, hogy a vásárlást követően Ön a legfrissebb térképadatok birtokában vannak.

Golf 7 Navigation - Opening Screen - X901D-G7

Jellemzők és részletek

Jellemzők

Tuner

 • Tárolható állomások: előprogramozott helyek (FM: 24 / MW: 6 / LW: 6)
 • Menória: Auto memória
 • Keresési mód: Local / DX

RDS

 • RDS Funkciók: PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB Tuner

 • Beépített DAB tuner
 • DAB+/DMB támogatás
 • DAB+ Slideshow kiszolgáló
 • DLS (Dynamic Label Service)
 • DAB kiszolgáló követés
 • RDS visszakapcsolás (ahol elérhető)
 • Programhelyek: 18 tárolható
 • Automatikus csoport/Memória szolgáltatás
 • Kiszolgáló keresési funkció
 • PTY keresési funkció
 • ABC keresési funkció
 • Antenna tápellátás kiválasztása

BLUETOOTH®

 • Beépített BLUETOOTH® Modul
 • Wide Band Speech Technology
 • HFP (Hands-Free-Profil) kompatibilitás
 • Zene Streaming: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) kompatibilitás
 • Zene Streaming kezelés: : AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.5 kompatibilitás
 • Fejlett BLUETOOTH® Technologia
 • Csatlakoztatás: SSP (Simple Secure Pairing) támogatás
 • Egyéni profil kapcsolat: Hands Free telefon és zenelejátszó
 • Telefonkönyv: Telefonkönyv szinkronizáció
 • Gyorstárcsázás: 4 beállítható memóris (telefononként)
 • Több telefonszám Regisztráció: 5 telefonszámot lehet tárolni egy névhez
 • Készülék név kijelzés
 • Automatikus válasz
 • Hívás történet kijelzés: kimenő hívás/bejövő hívás/Elmulasztott hívás
 • Újrahívás funkció
 • Beszéd hangerő beállítása: Lehetséges kimenő és bejövő híváshoz egyaránt
 • DTMF (Touch-Tone) funkció
 • Jel erősség visszajelzés
 • Akkumulátor jelszint visszajelzés
 • Menü nyelv kiválasztás: 24 nyelv
 • Firmware frissítés
 • Tartozék mikrofon

Made for iPod® / iPhone®

 • iPod/iPhone kompatibilitás:  iPod touch 5th/4th/3rd/2nd/1st Gen., iPod nano 7th/6th/5th/4th/3rd/ Gen., iPod classic 160GB/120GB/80GB, iPod videoval, iPhone 6, 6 Plus, iPhone5S,iPhone5C, iPhone5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G
 • Csatlakoztatás: KCU-461iV/KCU-471i szükséges (Külön vásárolható)
 • Zene és video lejátszás kompatibilitás (csak KCU-461iV használatakor)
 • Elérhető lehetőségek :Playlist / Artist / Album /Song / Podcast / Genre / Composer / Audiobook
 • Betűrendi keresés
 • Grafikus kijelzés
 • Közvetlen fel/le:lejátszási lista/ Artist / Album / Genre / Composer
 • M.I.X. (keverés) Play: Song, Albums, All
 • Ismétlés
 • Akkumulátor töltés

Navigációs Funkciók

 • Térkép lefedettség: 48 ország ((Nyugat és Kelet-Európa)
 • Menü nyelv: 29 Nyelv
 • Hang navigáció nyelve: 29 nyelv a hanghoz, 15 nyelv a szöveghez (TTS)
 • Fejlett cím keresés
 • Postai irányítószám alapú keresés
 • Szabad keresési forma
 • Részleges név keresés
 • Haladó POI funkciók
 • Okos utak: okos utak közlekedési esemény történet használatával
 • Fejlett út térkép
 • ECO út keresés
 • 7 különböző útvonal ajánlás
 • Fejlett TMC mód
 • Térkép megjelenítési mód: 2D Előre, 2D Észak  fel, 3D
 • 3D Városi mód: 3D épület/ikon kijelzés
 • Magasság térkép megjelenítés: 3D térképek magassági üzemmóddal
 • 3D-s autópálya kereszteződés nézet: csomópont megtekintés jelzés elhelyezés
 • Vezetési sáv ajánlás
 • Alagút mód
 • Autópálya mód
 • Hang navigáció keverés
 • Szöveg-beszéd
 • Közvetlen telefon hívás POI adatokból
 • 3 állítható érzékelés: GPS, Gyroscope, Autó sebesség ütem

USB média csatlakoztatás

 • USB csatlakoztatás: USB hosszabító kábel tartozék
 • Zene lejátszás:  FLAC/MP3/WMA/AAC lejátszás
 • File/ Mappa név keresés
 • Címke információ keresés
 • Mappa le/fel
 • M.I.X. véletlenszerű lejátszás
 • Ismétlés

Hang beállítás

 • Bass Engine SQ
 • Bass Engine™ Pro
 • Mélysugárzó szint állítás
 • Mélysugárzó fázis választás
 • 4V feszültségű előfok kimenet
 • Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
 • Dual HD EQ 9 sávos parametrikus EQ (első/hátsó)
 • 6 csatornás digitális idő korrekció
 • Digitális Crossover beállítás
 • Saját hang beállítás autó típus alapján
 • MediaXpander HD
 • Hangerő jelszint beállítás alkalmazás
 • Hang beállítás adat letöltés
 • Egyszerű, hang testreszabás lépésről lépésre
 • Alpine TuneIt App előkészítés

Általános

 • Kimeneti teljesítmény: 4x50 W kimenő teljesítmény
 • Fejlett teljesítmény IC
 • Kijelző: 9′′ Kapacitív WVGA nagy felbontású kijelző
 • Fehér LED háttérvilágítási rendszer
 • 50/50 Osztott képernyő: bal / jobb pozíció cserélhető
 • Kezelés típusa: Érintés, Húzás,Koppintás
 • Kedvenc funkcióim
 • Két felhasználó automatikus beállításai
 • Magas szintű audiofil kialakítás
 • Előfoki kimenet: 3 előfoki kimenet (4V, /Front/Háttér/Mélysugárzó)
 • AUX-bemenet: 1 A/V AUX bemenet
 • Kormánykerék távvezérlő előkészítés
 • OEM kiegészítő kijelző előkészítés
 • Távvezérlő előkészítés
 • Navigáció irányítási keverés
 • Kamera csatlakoztatás és beépített több nézetű kamera vezérlés
 • Kamera irány beállítás
 • Automatikus tolató kamera betöltés
 • Egyszerű mód és info mód választhatóság
 • Vizuális EQ
 • Valós kontraszt beállítás
 • Menü nyelv : 24 Nyelv (AV / Bluetooth), 29 nyelv (Navigációs menü és hang irányítás)
 • Óra
 • Automatikus kijelző fényerő
 • Lopásgátlás: biztonsági kód
 • Firmware frissítés
 • Motoros antenna irányítás
 • Távoli bekapcsolás
 • HDMI bemenet(Alpine Special HDMI csatlakozó szükséges)
 • Motor beindítás és leállítás érzéketlenség
 • Can csatlakozó pont
 • Opcionális DVD lejátszó képes: DVE-5300G

Térkép és adatbázis

 • Online térkép frissítés

Installáció

 • Tartalmaz telepítési kereteket, vezetékeket, valamint CAN bus interfészt a teljes installációhoz.

Specifikációk

Képernyő

 • Képernyő mérete: 8-inch kapacitív WVGA
 • LCD típus: transzparens TN LCD
 • Operációs rendszer: Aktív mátrix TFT
 • Képpontok száma: 1,152,000 pixel ( 800x3x480)
 • Megvilágítási rendszer: fehér LED háttérvilágítás
 • Hasznos képpontok mennyisége: 99,99%
 • Szín rendszer: NTSC/PAL

Maximális kimenő teljesítmény tartomány

 • Max kimenő teljesítmény:4 x 50W

FM Tuner

 • Hangolási tartomány: 87.5 -108.0 MHz
 • Hasznos mono érzékenység: 8.1dBf (0.7µV / 75 ohm)
 • 50dB némítási érzékenység:12 dBf (1.1 µV / 75 ohm)
 • Alternativ csatorna kiválasztás: 80dB
 • Jel-zaj arány: 65dB
 • Sztereo szétválasztás: 35dB
 • Érzékelési arány: 2db

MW Tuner

 • Hangolási tartomány: 531 - 1,602 kHz
 • Hasznos érzékenység (IEC norma) : 25.1 µV / 28 dB

LW Tuner

 • Hangolási tartomány: 153 - 281kHz
 • Hasznos érzékenység: (IEC norma) 31.6 µV / 30 dBf

USB

 • USB szükséglet: USB 2.0
 • Max. teljesítmény fogyasztás: 1,500 mA (CDP támogatás)
 • USB osztály:Mass Storage osztály, lejátszás készülékről
 • File rendszer:FAT 16/32
 • MP3 dekódolás: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
 • WMA dekódolás: Windows Media™ Audio
 • AAC dekódolás: ACC-LC formátum ".m4a" file
 • Flac dekódolás
 • Csatornák száma: 2 csatorna (sztereó)
 • Frekvencia válasz: 5 - 20k Hz ±1 dB *Frekvencia átvitel eltérő lehet a kódoló szoftver / bitsebesség-től függően
 • Teljes harmonikus torzítás (1kHz): 0,008%
 • Dinamika tartomány (1kHz): 95dB
 • Jel-zaj arány: 100 dB
 • Csatorna szétválasztás: (1kHz) 85 dB

GPS

 • GPS antenna típus : sík, Mikro-szalagos
 • Frekvencia felvétel: 1575.42±1 MHz
 • Vételi érzékenység: -130 dB Maximum
 • Vételi mód: 12 csatornás párhuzamos

BLUETOOTH®

 • Bluetooth verzió: Bluetooth V2.1+EDR
 • Kimenő teljesítmény: +4 dBm Max. (2 teljesítmény osztály)
 • HFP: HFP (Hands Free Profile) kéz nélküli használat
 • OPP (Object Push Profile) objektum nyomással való használata
 • PBAP (Phone Book Access Profile) telefonkönyv használat
 • HSP (Head Set Profile)
 • A2DP: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) fejlett audio elosztási profil
 • AVRCP: AVRCP (Audio/Video távvezérlő profil)
 • SPP (Serial Port Profile)

Hang beállítás

 • Mélysugárzó jelszint beállítás: 0 - +15
 • Mélysugárzó fázis beállítás: 0° or 180°
 • Basszus meghajtás: 5mód, Jelszint 0-+6
 • Felül áteresztő szűrő:20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
 • Felül áteresztő szűrő (meredekség): Ki / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
 • Felül áteresztő szűrő (hasznos) -12 től  0-ig
 • Alul áteresztő szűrő: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
 • Alul áteresztő szűrő (meredekség) : Ki / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
 • Alul áteresztő szűrő: (hasznos): -12 től 0-ig
 • Idő korrekció: 0.0 - 9.9 ms (0.1ms lépések)
 • Dual HD EQ első + hátsó
 • Parametrikus Equalizer (Band 1): 20 - 100Hz
 • Parametrikus Equalizer (Band 2): 63 - 315Hz
 • Parametrikus Equalizer (Band 3): 125 - 500Hz
 • Parametrikus Equalizer (Band 4): 250 - 1kHz
 • Parametrikus Equalizer (Band 5): 500 - 2kHz
 • Parametrikus Equalizer (Band 6): 1kHz - 4kHz
 • Parametrikus Equalizer (Band 7): 2kHz - 7.2kHz
 • Parametrikus Equalizer (Band 8): 5.8kHz - 12kHz
 • Parametrikus Equalizer (Band 9): 9kHz - 20kHz
 • Parametrikus Equalizer (Gain): -14 től +14-ig
 • Hangerő jelszint beállítás: -14 től +14-ig

HDMI Szakasz

 • Input Formátum 720p/480p/VGA
 • Output Formátum 480p

Általános

 • Energia szükséglet: 14.4 V. DC (11 - 16V megengedhető)
 • Előfok kimeneti feszültség (levágás előtt): 4 V / 10k ohm
 • Maximális beépítési dőlés: 30°

Méretek

 • X901D-G7: Illeszkedik a Volkswagen Golf 7 járműbe
 • Szerkezet mérete (Szé x Ma x Mé) mm: 178 x 50 x 164 mm

Kompatibilis járművek

Gyártó Modell Modell évjárata
Golf 7 08/2012 -
 

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

ALPINE X902D-G7

 • Gyártó: Alpine
 • Készletinfó: 2-3 munkanapos szállítási idő
 • 499.990.- Ft