ICS-X8 - "App Link" Állomás

Az ICS-X8 fejegység világ első olyan mobil multimédiás készüléke, mely megfelel a MirrorLink™ szabványnak. Ennek köszönhetően a MirrorLink™-re képes okostelefonok kezelése és a rajtuk megtalálható alkalmazások működtetése hihetetlenül egyszerű  -  mindez autós környezetben! Ha rendelkezik MirrorLink™ -re felkészített okostelefonnal, csak egyszerűen töltse le az erre vonatkozó applikációt a gyártói "app store"-ból és installálja a telefonján.


A fenti képesség a világ egyik legfejlettebb mobil információs és szórakoztató központjává teszik ezt a remek készüléket. Természetesen - híven az Alpine hagyományokhoz  - a hangminőség, és a széles médiaformátum támogatás is elsőosztályú.

Az ICS-X8 természetesen a jövőben folyamtosan frissíthető annak érdekében, hogy képes legyen mindig a legújabb okostelefonok és azok új alkalmazásainak fogadására.

MirrorLink™ csatlakoztatás

A MirrorLink™ egy nemrég bemutatott szabvány melynek segítségével okostelefonok csatlakoztathatók autóba épített multimédiás fejegységekhez. Ez egy iparágakat átívelő megoldás melyet támogatnak a vezető autógyártók, infotainment rendszer beszállítók és a szórakoztatóelektronikai gyártók valamint a kihangosító megoldásokat gyártó iparágat vezető vállalatok. Az így megszületett Car Connectivity Consortium (CCC) által kidolgozott MirrorLink™ szabvány egyszerű és kényelmes használatot biztosít az okostelefonokon alkalmazott applikációkhoz az autó multimédiás fejegységén keresztül.
Az új 1.4 szoftver frissítés lehetővé teszi, hogy az ICS-X8 készülékről valamennyi alkalmazást kezelhessen MirrorLink™ rendszerű Nokia okostelefonok esetében.

Kompatibilis a Samsung Galaxy S3/Note II DriveLink alkalmazással

Amennyiben Samsung Galaxy S3/Note II készüléket használ, töltse le a DriveLink alkalmazást a Samsung Apps-ről vagy a Google Play-ről. Ennek segítségével a Galaxy S3/Note II kompatibilissá válik az ICS-X8 fejegységgel közös használat tekintetében. A navigáció lehetővé teszi Google maps alapú navigáció alkalmazását az ICS-X8 készüléken, emellet a zenelejátszó alkalmazás biztosítja a telefonon tárolt zenék kiválasztását és lejátszását az autóba épített audió rendszerén. A telefon alkalmazás lehetővé teszi a kihangosító üzemmódot és a telefonkönyv könnyű kezelését  -  mindezt természetesen az ICS-X8 nagyfelbontású érintőképrnyőjén keresztül. Megjelenítheti SMS üzeneteit is, melyet a beépített TTS szolgáltatás fel is olvas Önnek! Válaszoljon az előre beállított válaszokat felhasználva - mint pl. "Éppen vezetek" - vagy írja meg válaszát az ICS-X8 képernyőjén megjelenő billentyűzeten.

Használja okostelefonja navigációját az ICS-X8 készüléken

Ha Ön MirrorLink™ -es Nokia okostelefont használ akkor az Ön számára az ingyenes és folyamatosan frissülő Nokia Drive navigáció teljes érintőképernyős vezérléssel érhető el az ICS-X8 fejegységről. A térképek tárolása a telefonon történik így nem kell a készülékre történő feltöltéssel bajlódni. Kényelmes funkciók széles köre érhető el ezzel az alkalmazással. Fejlett online közlekedési információk, úti cél keresése online és offline módban, 3D nézet, a zene és video források elnémítása navigációs narráció közben nem is beszélve a széles nyelvi támogatottságról a teljes kezelő menü esetében.

MirrorMode: Érje el az összes alkalmazást  ICS-X8 készülékén

Töltse le és installálja az 1.4 szoftver frissítést az ICS-X8-ra a Nokia MirrorMode eléréséhez. Ez lehetővé teszi valamennyi alkalmazás elérését MirrorLink™ rendszerű Nokia okostelefonján. Elérheti a közösségi hálózatokat, hallgathat internetrádiót az autó hangrendszerén keresztül, imformálódhat az időjárásról, szörfözhet a weben, nézegetheti fényképeit, elolvashatja e-mailjeit és SMS-eit és még sok egyebet...

Biztonsági okokból az ICS-X8-on keresztül csak álló helyzetben érhetők el ezek az alkalmazások.

Egyedivé tehető kezelőfelület  -  a kezelés új dimenziója érdekében

A teljesen egyedivé tehető főképernyő okostelefon színvonalú animációra képes. A vezérlés egyszerű és könnyű az érintőképernyőnek köszönhetően. Csak válassza ki kedvenc alkalmazását a főképernyőn és tegye hozzá a "kedvencek" menüsorhoz a leggyorsabb elérés érdekében. Mindezt jól láthatóan a kristály tiszta 7” -os WVGA kijelzőn.

Kiváló hangminőség sok egyedi beállítási lehetőséggel

Az Alpine ultrafinom beállítás lehetőségét biztosítja a teljes hangrendszerhez a 6-csatornás Digitális Idókorrekció, a 9-sávos Parametrikus EQ, 10 EQ beállítás, Digitális keresztváltó, MediaXpander, mélysugárzó jelszint és fázis beállítás segítségével.

Két lehetőség a navigációra

Az ICS-X8 két lehetőséget biztosít a navigációs lehetőségek kihasználására. Csatlakoztathat egy MirrorLink™ képes Nokia okostelefont a Nokia Drive navigációs alkalmazás eléréséhez az ICS-X8 képernyőjén, vagy csatlakoztathatja az Alpine NVE-M300P navigációs egységet.

Az Alpine a legjobb iPhone/iPod kezelést biztosítja

Használja ki iPhone vagy iPod készülékének tudását a rendelkezésre áll két USB csatlakozás egyikéhez történő csatlakoztatással. Élvezze a tárolt zeneszámokat kimagasló hangminőségben vagy a videoit a nagyméretű, nagyfelbontású kijelzőn, míg a másik USB csatlakozón keresztül csatlakoztasson egy MirrorLink™ képes telefont vagy USB háttértárat. Az ICS-X8 biztosítja az iPod Cover Flow lehetőséget és a kézenfekvő Quick Search funkciót a dalok, albumok, előadók stb. gyors elérése érdekében. Miközben élvezi zenéit vagy videóit, iPhone/iPod készüléke folyamatosan töltődik.

Beépített Bluetooth modul új, fejlett funkciókkal

Az alapvető kihangosító funkció mellett a beépített Bluetooth további kényelmes kezelési lehetőségeket biztosít. A "Simple Secure Pairing" azaz az egyszerű párosítási folyamat segítségével akár 5 készülék is párosítható. Élvezheti az A2DP audio streaming lehetőséget és a vezérlést is (AVRCP 1.0/1.3/1.4 kompatiblitás). compatible. További fejlett funkciók a telefonkönyv szinkronizáció, az alfabetikus bejegyzés keresés, 3 kedvenc szám tárolása és a térerő kijelzés.

Határtalan lehetőségek az AV Média terén

Az ICS-X8 egységgel az autójában, gyorsan érheti el valamennyi AV média forrását. A készülék beépített DVD/CD optikai meghajtóval rendelkezik, emellett természetesen csatlakoztathatja iPod, iPhone készülékét vagy Nokia telefonját és élvezheti a tárlot zenéket, zenei könyvtárakat. Az USB csatlakozás lehertővé teszi pendrive vagy merevlemez csatlakoztatását is melyről nemcsak zenei hanem video fájlok is lejátszhatók. DivX, MP3, WMA és AAC lejátszásra is lehetőség van, ezen kívül csatlakoztathat a készülékhez tolató kamerát, GPS antennát, és navigációs egységet is. 

Külső és kijelző
Méret 2 din
Érintőképernyő Igen
Képernyő méret 7"
Változtatható gomsor világítás Igen
Csatlakozások
Bluetooth telefonkihangosítás Igen
iPod és iPhone vezérlés Igen
RCA kimenetek száma 3 pár
RCA kimeneti feszültség 2 V
Mélysugárzó vezérlés Igen
Kormány távvezérlő vezérlés Igen
Tolatókamera bemenet Igen
Audio
Maximális erősítő teljesítmény 50 Watt
Erősítő csatornák száma 4
Paraméterezhető EQ Igen
EQ sávok száma 9
Lejátszás
Bluetooth zene lejátszás Igen
Rádió tuner
RDS rádiótuner Igen
AM és FM sávok Igen
Navigáció
Navigáció bemenet Igen
Garancia
Hivatalos Magyarországi garancia 1+1 év

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

ALPINE ICS-X8

  • Gyártó: Alpine
  • Készletinfó: 4-5 munkanapos szállítási idő
  • 269.990.- Ft


Kapcsolódó termékek

ALPINE ILX-700

ALPINE ILX-700

iLX-700 - Apple CarPlay-jel rendelkező beépíthető digitális Media Receiver Az innovatív, Apple..

219.990.- Ft

ALPINE ICS-X7

ALPINE ICS-X7

ICS-X7 - "App Link" Állomás   Az ICS-X7 fejegység egyike az olyan mobil multimédiás készü..

209.990.- Ft