• LG LCS700BR

Használt készülék!

 

Jellemzők

MosFET

  A MOSFET egy félvezető chip, mely olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkezik egy erősítő számára, mint az egyenáramú működés és a kis torzítás. A négy, egyesített MOSFET chipet tartalmazó erősítők, a chipek ezen kedvező tulajdonságainak köszönhetően intenzív, és erőteljes hangzást nyújtanak autójában.

Előlapi audio

  Plug&Play Minden LG fejegység rendelkezik beépített előlapi audio bemenettel, lehetőséget teremtve ezzel a hordozható lejátszók csatlakoztatására. Csak egy kábel és máris élvezheti a külső hordozókon tárolt zeneszámait.


USB

  Széleskörű csatlakoztatási lehetőség Az LG USB csatlakozós autórádióival számos hordozható lejátszóról tud MP3, WMA és AAC fájlokat hallgatni az autójában. Csupán csatlakoztassa eszközét az USB csatlakozón keresztül és élvezze a zenét.

Bluetooth

  Buetooth támogatásos mobil telefonnal élvezheti a biztonságos telefonálást a fejegység mikrofonján és autójának hangszóróin keresztül. Ezáltal nem kell a telefont a kezében tartania. Ahogy összeköti a fejegységet egy arra alkalmas mobiltelefonnal, már élvezheti is a kötetlen telefonálás élményét. Hallgassa kedvére mobiltelefonján tárolt MP3 formátumú zenéit. A lejátszás/megállítás/léptetés funkciók elérhetők, a többi funkció az adott mobiltelefon tulajdonságaitól függ. Töltse fel telefonkönyvét bármely Bluetooth kompatibilis mobiltelefonról a vezeték nélküli kapcsolat segítségével. A fejegység kijelzőjén keresztül könnyedén kezelheti telefonszámait."

Gyors és könnyű kereső funkció

  A funkció elősegíti abban, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen megtalálja a keresett fájlt. Választhat könyvtárak közt való ugrás illetve fájlok közötti ugrás között. Ehhez a központi gomb megnyomását illetve forgatását kell csupán használnia, nincs szükség egyéb gombokra. Így biztonságosabban vezethet, mivel nem kell az MP3 lejátszó kijelzőjén keresgetnie. 

 


új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

LG LCS700BR

 • Gyártó: Tone Sys
 • Készletinfó: Készleten
 • 33.990.- Ft
 • 14.990.- Ft