Blu-Ray lejátszó

A Pioneer BDP-180 DLNA minősített, és a YouTube-ot valamint a Picasa-t is elérhetővé teszi. A lejátszó támogatja a YouTube „Send to TV”, azaz TV-re küldés funkcióját is, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó a TV-hez csatlakozó okostelefonról vagy táblagépről egyszerű gombnyomásra válassza ki a YouTube videókat és kezelje a lejátszást. A beépített Wi-Fi elektronika (802.11 b/g/n) támogatja a Wi-Fi Direct kommunikációt Wi-Fi MIRACAST funkcióval, amivel vezeték nélkül vihetőek át audió és videó tartalmak okostelefonokról és a táblagépekről a BDP-180-ra.

Természetesen a BDP-180 a Blu-ray mellett a DVD és CD lemezeket lejátssza, valamint a nagyfelbontású Super Audio CD albumokat is. A lejátszó kompatibilis a Blu-ray 3D formátummal, támogatja a 36 bites Deep Colour színfelbontást és egy 1080p/24 Hz (24p) HDMI 1.4a kimenettel rendelkezik.

Az audió oldala is gondosan kimunkált a BDP-180-nak, ami kompatibilis a Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio és DTS-HD High Resolution Audio surround hangformátumokkal, és egy 2-csatornás 192 kHz/24 bites D/A konverterrel is rendelkezik.

A BDP-180 több fájltípust is kezel, ezek között van például a mobileszköz specifikus 3GP, FLV, MPEG, AVI és WMV, valamint a magas minőségű FLAC audió fájlok, továbbá a WMA, az MP3, az MKV és aDivX + HD.

A felhasználói élmény maximalizálása érdekében a BDP-180 olyan speciális funkciókat is kínál, mint a Quick Start/Quick Tray (gyors lemezbetöltés és indítás). A mellékelt távirányítón dedikált Miracast és YouTube gombokat találunk a funkciókat könnyű elérhetőségéhez. Az új 1,5-szeres sebességű hanggal kísért View Scan (gyorsított betekintés) funkció, ami nagyon kényelmessé teszi a Blu-ray Disc tartalmának ellenőrizését. Ez gyerekjátékká teszi a keresett műsor egy részletének megtalálását.

Végül, de nem utolsósorban, a lejátszó vezérelhető a felhasználóbarát iControlAV5 alkalmazással, ami ingyenesen elérhető az App Store-ból iPhone/iPad/iPod Touch készülékekhez. Ingyenesen letölthető Dedikált alkalmazás elérhető Android felhasználók számára is a Google Play-en keresztül.

Blu-Ray lejátszó

A BDP170  BD-Live és 3D kompatibilis Blu-Ray lejátszó.
A beépített LAN csatlakozó és DLNA kompatibilitás lehetővé teszi számítógépen vagy NAS-on tárolt média lejátszását és Youtube videók közvetlen elérését. Az ingyensen letölthető iControlAV alkalmazás segítségével az iPhone, az iPad és az iPod Touch, valamint Androidos készülékek távírányítóként is használhatóak.


 • Lemez formátumok: Blu-ray disc (BD-ROM, BD-R/RE, BD-RE, BD-9), DVD-Video (DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW), AVCHD (DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW), CD (CD-DA, JPEG, MP3), SACD
 • Csatlakozók: 1 x HDMI out,  1 x Koax Digital Audio out, 1 x 2ch Analogue Audio out, 1 x Ethernet, 2xUSB
 • Audio DAC: 192 kHz/24-bit D/A Converter
 • Audio formátumok: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Digital EX, DTS, DTS ES, DTS 9624, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-CD
 • Egyéb tulajdondágok: BD-Live kompatibilis, DLNA (lejátszás hálózaton keresztül: .ts, .avi, .m2ts, .m4v, .flv, .mov, LPCM (.wav), .3gp, FLAC, MKV, JPEG, AAC, DivX, WMA, MP3, WMV), Youtube és Picasa lejátszás, 36 bit Deep Color, Digitális video zajcsökkentő, beépített wifi
 • Súly: 2 kg
 • Méret: 435 x 58 x 250 mm
 • Teljesítmény felvétel : 17W / 0,3 W(standby)

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

PIONEER BDP-180

 • Gyártó: Pioneer
 • Készletinfó: 1-2 munkanapos szállítási idő
 • 79.990.- Ft


Lehetséges opciók