BLINDER HP-905
professzionális multifunkciós lézerblokkoló
(4 szenzorral, parkolósegéd funkcióval)

A dán BLINDER lézerblokkolók a világ leghíresebb lézerblokkolói, amelyek szinte minden teszt tesztgyőztes termékeiként váltak világhírűvé és érdemelték ki maguknak a világhírnevet (érdemes a www.google.hu oldalon rákeresni a termékre, hogy meggyőződjünk róla, hogy valóban ez a legjobb választás jelenleg).

A BLINDER HP-905 multifunkciós lézeres eszköz képes blokkolni a legújabb sebességmérő lézereket is (pl.: SCS-102, PRO LASER III, stb...). A lézeres mérést 2000 m-en belül képes észlelni, a blokkolás pedig 150-2000 m között a leghatékonyabb. A BLINDER HP-905 négy blokkolófejjel hatásos védelmet nyújt a kisebb autók első és hátsó, valamint a nagyobb autók első védelmére!

MULTIFUNKCIÓS LÉZERES EGYSÉG:

A BLINDER HP-905 a BLINDER termékek legújabb változata, amely már nem csak egy lézerblokkoló, hanem multifunkciós lézeres egység is egyben! Ennek köszönhetően parkolósegédként, illetve lézeres kapunyitóként is alkalmazható!

Teljesen új, számítógéppel kiszerelés nélkül frissíthető központi egységgel (CPU), valamint speciális HIGH POWER, IR ledekkel rendelkező J17-es transzponderekkel hatékony védelmet nyújt a lézeres sebességmérések ellen (akár 2km-es távolságból is).

A BLINDER UPDATE szoftver segítségével beállítható a készülék parkolósegéd, illetve kapunyitó funkciója, a lézerblokkoló funkció blokkolási ideje, valamint a fény-, hangjelzések és egyéb kiegészítő lehetőségek is.

SZOFTVERFRISSÍTÉS:

Az új központi egységnek (CPU) köszönhetően akár a készülék kiszerelése nélkül is lehetséges a BLINDER szoftverfrissítése, így folyamatosan védelmet élvezhet a legújabb lézeres mérőeszközökkel szemben is! A készülék bekapcsolásakor a CPU ellenőrzi a csatlakoztatott transzpondereket, és ha azokon régebbi szoftvert talál, mint ami a CPU-ra telepítve van, akkor azonnal elkezdi a szoftverfrissítést.

Hogy mindig a legfrissebb szoftver lehessen BLINDER készülékén, és ezzel védelmet élvezzen a legújabb lézeres sebességmérőkkel szemben is, figyelje a www.blinder.dk webcímet, ahol mindig megtalálhatóak a legújabb szoftververziók.

Szoftverfrissítéskor egy USB kábel segítségével rá kell csatlakoztatni a BLINDER CPU-t a számítógépre, amelyre a BLINDER UPDATE szoftvert telepítette. FONTOS, hogy a készülék szoftverfrissítéskor, vagy beállításkor mindig kikapcsolt állapotban legyen, (vagy szerelje ki a CPU-t) A további, frissítéssel, beállítással kapcsolatos információkat a szoftver tartalmazza.

A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA:

A BLINDER multifunkciós készüléket egy 3 állású kapcsoló segítségével lehet működtetni. Attól függően, hogy melyik funkcióját szeretné használni, választhatja a kapcsoló "I", "II", "0" állását. Minden egyes funkció kapcsolásakor egy fény- és hangjelzést fog kapni az adott funkció aktiválásáról (ezek a jelzések állíthatóak a BLINDER szoftverfrissítő programjában).

A kapcsoló "0" állása (kikapcsolt állapot):

A rendszer kikapcsolt állapotban van, a LED nem világít, és nincs hangjelzés sem. 

A kapcsoló "I" állása (parkolósegéd-üzemmód):

A kapcsoló "I" állásában a BLINDER készülék LED-es visszajelzője elkezd zölden villogni, és attól függően, hogy milyen közel van az autó az adott akadályhoz, annál hangosabb hangjelzést fog adni a készülék hangjelzője. Parkolósegéd-üzemmódban a BLINDER nem reagál a bejövő lézerfényre!

A kapcsoló "II" állása (multifunkciós üzemmód):

A kapcsoló "II" állásában a BLINDER multifunkciós üzemmódba kapcsol, és a visszajelző LED folyamatos zöld fényre vált. Ebben az üzemmódban a rendszer bármilyen 905nm hullámhosszú lézer fény érzékelésekor jelzést ad, majd ugyanezen a hullámhosszon azonnal visszajelez a lézerfényt kibocsátó eszköznek. Ekkor a zöld visszajelző LED pirosra vált, a hangjelző pedig folyamatos hangjelzést ad addig, amíg érzékeli a lézerfényt.

Azért, hogy ne fordulhasson elő, hogy más 905nm hullámhosszon működő lézeres eszközt (például a rendőrségi sebességmérő eszközöket) zavarjon a készülék, a BLINDER 7 másodperc elteltével automatikusan lekapcsolja (az időtartam állítható a BLINDER szoftverfrissítő programjában) a lézer fény kibocsátását, és egy 60 másodperces "alvó" üzemmódra kapcsol. Miután letelt a 60 másodperc, a készülék automatikusan visszaáll éles üzemmódba, a visszajelző LED pirosan villan egyet, a hangjelző pedig egy rövid sípolással jelez. Amennyiben ettől eltérő módon szeretné használni készülékét, kérjük a BLINDER UPDATE frissítő program segítségével szabja az Ön igényeinek megfelelőre!

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

BLINDER HP-905 QUAD

  • Gyártó: Blinder
  • Készletinfó: 1-2 munkanapos szállítási idő
  • 284.990.- Ft