• GLADEN AUDIO ONE 120 MB

Gladen One 120 MB hangszórók

A Gladen One termékcsalád olyan hangszórórendszereket tartalmaz, amelyek kialakításuk és hangbeállításuk tekintetében az adott járművekre vannak szabva. A One sorozat feladata, hogy tökéletes összhangot teremtsen az egyes komponensek és a jármű gyári rendszere között. A hangszórók alakjuk, méretük és csatlakozóik megegyeznek a gyári hangszórókkal, ami nagyon egyszerű és gyors beszerelést tesz lehetővé. A One Series összes hangszóróját nemcsak a Gladen házon belüli laboratóriumában, hanem az egyes járműmodellek valós körülményei között is tesztelték és optimálisan hangolták. A fejlesztés végén minden hangszóró számos paraméter- és frekvenciaválasz-teszten esett át, és a Gladen hangmérnökei hangolták finomra. Egyetlen céljuk az optimális hangélmény biztosítása, a hangsúlyt a kiváló hangminőségre, a részletességre és a könnyű beszerelhetőségre helyezve a Plug & Play szellemében.

A Gladen One 120 MB hangszórók kifejezetten a régebbi Mercedes autókhoz (pl. W 124) készültek, de sok más járműben is használhatóak univerzális hangszóróként. Könnyű és edzett papírmembránjuk a 4 ohmos hangspirállal együtt még a régebbi autórádiókban is magas hatásfokot és nagyfokú üzembiztonságot biztosít. A 20 mm-es, speciális selyemhangolású hangspirállal ellátott 20 mm-es magassugárzó a Mercedesek problémás beépítési helyzete (a szélvédőn való tükröződés) ellenére is biztosítja a magas frekvenciák részletes reprodukcióját. A pattintható rögzítés és a régi DIN csatlakozókhoz való adapterkábel megkönnyíti a járműbe való beszerelést.

A Gladen One 120 MB hangszórók főbb jellemzői

  • Koaxiális hangszórók régebbi Mercedes autókhoz, például W 124 és hasonlók.
  • Magassugárzók 20 mm átmérőjű selyemkupolával.
  • Edzett papír membrán.
  • Ferrit mágnes.
  • Ugyanolyan forma, méret és csatlakozók, mint a gyári hangsugárzóké az egyszerű telepítés érdekében.
  • Telepítés a gyári vezetékezés megzavarása nélkül a speciális csatlakozóknak köszönhetően.

A márkáról

A Gladen márka az egyik legsikeresebb márka Németországban, ahonnan származik és ahol gyökerei vannak. A Gladen olyan kiváló minőségű termékeket kínál, mint a hangszórók, mélynyomók és erősítők. Emellett széles termékkínálattal rendelkezik, amely több száz terméket tartalmaz, legyen szó csatlakozókról, csillapító anyagokról és sok más termékről. A Gladen termékek a múltban és a jelenben is elnyerték a rangos EISA-díjakat. A németek szeretik ezt a márkát - egyszerűen imádják.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

GLADEN AUDIO ONE 120 MB

  • Gyártó: Gladen Audio
  • Készletinfó: 5-10 munkanapos szállítási idő
  • 59.990.- Ft