CDE-203BT - CD/USB Rádió fejlett Bluetooth modullal

A kimagasló Alpine hangminőség és a beépített Bluetooth Plus vezetéknélküli technológia nyújtotta kényelem miatt a CDE-203BT CD receiver azt kínálja, amire Önnek valóban szüksége van. Játssza le iPod® vagy iPhone® készülékéről a zenéit USB-n keresztül (kábel külön beszerezhető) és vezérelje a lejátszást és a keresési funkciókat közvetlenül a fejegységről. Emellett átkapcsolhat a Direct Control üzemmódra és közvetlenül vezérelheti a lejátszást az iPod® és iPhone® készülékéről. Az App Direct üzemmód lehetővé teszi, hogy élvezze iPhone alkalmazása zenéit az autó hangsugárzókon keresztül, mialatt tölti a telefonját – nagyon hasznos az internetrádió és a navigációs alkalmazásoknál. A telefonbeszélgetésekhez nincs szükség a kezére miközben vezet, köszönhetően annak a számos erőteljes Bluetooth jellemzőnek (BT Plus) ami be van építve a fejegységbe  (a mikrofon tartozéka a készüléknek). A kényelmes USB port és a 3.5mm-es AUX előlapi bemenet lehetővé teszi az USB memóriák, vagy egy MP3 lejátszók csatlakoztatását.

Beépített Bluetooth® Plus: Egyszerűbb és funkcionálisabb

A Bluetooth® Plus még jobban felhasználóbarát köszönhetően az új és továbbfejlesztett funkcióknak a kimagasló autós telefonáláshoz.

Bluetooth® Audio Streaming

A kéz nélküli telefonálás mellett a Bluetooth® lehetővé teszi a vezetéknélküli audio streaming-et.
Ez a kényelmes funkció vezeték nélkül csatlakoztatja a telefont, így hallgathatja az ott tárolt zenéket, emellett stream-elheti és vezérelheti az internet rádió csatornák zenéit és az olyan személyreszabott web rádiókat is, mint a DEEZER, TuneIn és az AUPEO. Emelett az Alpine gyors és megbízható Bluetooth® csatlakozásával a hangminőség is mindíg kiváló.

Új telefon funkciók

A Bluetooth® Plus által lehetséges 2 bejövő hívás várakoztatása és a közöttük való váltás. Öt visszhangcsökkentő beállítás segít a hangminőség javításában. Különböző ikonok, mint például az akku szint és a mobil térerősség jelzők is információt nyújtanak.

Továbbfejlesztett Telefonkönyv funkciók

A kényelmes és új funkciók között megtalálható az auto telefonkönyv frissítés és az egyszerű ABC telefonkönyv keresés. Emellett gyorsan kereshet a telefonkönyvben, vagy kereshet név szerint is.

Fejlett Media Control

Élvezheti a Bluetooth®-os telefonján tárolt zenéket, megjelenítve a dal, előadó és TAG információkat. A gyors és stabil Bluetooth® link biztosítja a mindíg elsőosztályú hangminőséget.

Tápellátás a hordozható HDD-khez

Mivel ezek a fejegységek támogatják az 1 Amperes tápellátást, éppen ezért csatlakoztathatja Hard Disc-jét, melynek a tápellátása is megoldott. Így a teljes zenei könyvtárát is hallgathatja autójában.

Gyors iPhone töltés

Minél gyorsabban fel van töltve az iPhone akkumulátora, annál jobb! A széria fejegységei gyors iPhone akku feltöltési funkciót biztosítanak maximum 1 Amperen.

Bass Engine Performance Funkciók

Ez a fejegység rendekezik egy 10 memóriás előre programozott beépített equalizerrel. Gyorsan válthat a beállítások között, hogy kiválassza a megfelelő hangzást a zenéjéhez. A 3-sávos parametrikus EQ-val mégjobban testreszabhatja a kívánt hangzást.

Az iPod és iPhone teljes kihasználhatósága

A CDE-203-as széria egy nagysebességű 
USB csatlakozást biztosít, így élvezheti az iPod vagy iPhone készülékének funkcióit. A kimagasló hangminőség és az egyszerű működtetés mellett gyorsan kereshet a dalcím, előadó, vagy album szerint is.

Drive Connected

Az Alpine App Direct funkcióval, bármely iPhone alkalmazásról hallgathat zenét az autóhangszórókon keresztül. Élvezze a zenei könyvtárát, az  Internet Rádiót és egyéb más zeneforrásokat is. 

Külső és kijelző
Méret 1 din
Változtatható gomsor világítás Igen
Csatlakozások
Android vezérlés Igen
iPod és iPhone vezérlés Igen
USB bemenet Igen
Aux bemenet Igen
RCA kimenetek száma 2 pár
RCA kimeneti feszültség 2 V
Kormány távvezérlő vezérlés Igen
Audio
Maximális erősítő teljesítmény 50 Watt
Erősítő csatornák száma 4
EQ sávok száma 3
Lejátszás
CD lejátszás Igen
Lejátszási formátumok MP3, WMA,
Rádió tuner
RDS rádiótuner Igen
AM és FM sávok Igen
Garancia
Hivatalos Magyarországi garancia 1+1 év

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

ALPINE CDE-203BT

  • Gyártó: Alpine
  • Készletinfó: 4-5 munkanapos szállítási idő
  • 51.990.- Ft