Integrált erősítő

A MODEL 40n azoknak szól, akiknek végtelen és online zenei gyűjteménye van. Wi-Fi vagy ethernet segítségével csatlakoztatható a hálózathoz. A beépített HEOS®-nak köszönhetően nem lesz szüksége további berendezésekre kedvenc zenéinek streameléséhez. A MODEL 40n támogatja a Spotify, az Airplay 2, a Bluetooth, a Tidal, a TuneIn és több más szolgáltatást - valamint saját gyűjteményének lejátszását USB-A bemeneten vagy kompatibilis otthoni szervereken keresztül.

A vinyl lejátszás öröme hallható és tapintható, mégis a magas minőséghez rendkívül speciális elektronikára van szükség. A Marantz Musical Phono EQ-t beépítettük, így egy MM hangszedős lemezjátszót közvetlenül a MODEL 40n-hez csatlakoztathat. Élvezheti kedvenc lemezeit és felfedezhet újakat, mindezt további elektronika terhei nélkül.

A hangzásbeli preferenciái az Ön kezében vannak. Állítsa be a basszust és a magas hangokat a hangzásának megfelelően, vagy kerülje meg a hangszín szabályzó áramköröket a lehető legtisztább hangzás érdekében.

A MODEL 40n a Marantz történelmi darabok hosszú sorát követi, amelyek kitűnő formatervezésükről nevezetesek. Minden szempontot figyelembe vettek - a prémium minőségű anyagoktól kezdve a szimmetrián, a klasszikus "port hole" kijelzőn át egészen a hangerőszabályzó sima működéséig. Hifijének nem kell úgy kinéznie, mint egy laboratóriumi berendezésnek. A Marantz MODEL 40n könyörög azért, hogy hallja, lássa és megérintse.

Az Ön által szeretett zene részleteinek, árnyalatainak és lényegének megőrzése érdekében a Marantz kifejlesztette a HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules) modulokat, amelyek sebességükben és reakciójukban felülmúlják a más termékekben található, a polcon kapható modulokat. A MODEL 40n ezt az egyedülálló Marantz-innovációt használja ki, hogy bármit is hallgat, mindig a legzenésebb legyen.

A mély basszus zsigeri és izgalmas érzés. Hasonlóan kiváló hangfalakkal társítva a MODEL 40n lenyűgöző basszust produkál. Ha többet szeretne, adjon hozzá egy mélysugárzót a dedikált Subwoofer kimenet segítségével, és álítsa be a mélyfrekvenciás keresztváltó beállításait és szintjét a fő hangszórókkal való pontos integráció érdekében.

A MODEL 40n előlapján található ikonikus, kör ablak képernyő a megfelelő időben jeleníti meg a megfelelő információkat, például a hangerőt, a bemenet nevét, a menüfunkciókat és még sok mást.

Állítsa be a megfelelő hangot a dallamokhoz. Állítsa be a basszust és a magas hangokat, hogy még a legkevésbé jól optimalizált felvételekből is a legtöbbet hozza ki.

A MODEL 40n hangerőszabályzó gombja a modern elektronikus hangerőszabályzó minden precizitását biztosítja a klasszikus Marantz súlyával és simaságával.

A kezelőfelület mögül gyengéd fény árad ki, hogy kiemelje a mögötte lévő hátsó kagyló finom formáját és kialakítását. Ez a tompítható világítás vizuálisan is emlékeztet a Marantz hangzáshoz kapcsolódó melegségre.

Az ARC HDMI funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen HDMI-kábellel játssza le a hangot a TV-ről és bármelyik csatlakoztatott forrásról (streaming box, játékkonzol stb.), így ez a modell egyedülállóan kielégítő a csak zenét lejátszó és az AV-rendszerekben egyaránt.

A beépített MM phono előerősítő lehetővé teszi a lemezjátszó közvetlen csatlakoztatását, köztes külső phono előerősítő nélkül.

A MODEL 40n középpontjában a streaming áll, amelyet egyszerű és egyszerű hálózatba kapcsolás tesz lehetővé. A kezdéshez használjon Wi-Fi-t vagy ethernet-t.

Az egyedi Marantz hangsugárzó csatlakozók magabiztos és biztonságos csatlakozást biztosítanak a hangszórókábelekhez, akár villával, banándugókkal vagy csupasz vezetékkel végződnek.

Csatlakoztasson külső digitális forrásokat a digitális koaxiális vagy optikai bemenetek segítségével, hogy kihasználja a modellben található kiváló minőségű digitális-analóg átalakítót.

 • Névleges kimeneti teljesítmény: 70W + 70W (8ohm), 100W + 100W (4ohm)
 • Frekvenciaválasz: 5Hz - 50kHz
 • Teljes harmonikus torzítás: 0,02% (20Hz - 20kHz, 8Ω)
 • Teljesítményerősítő áramkör: HDAM-SA3
 • Teljesítménytranszformátor: Dupla árnyékolt toroidális
 • HEOS alkalmazás
 • méretek: 443 x 130 x 432 mm
 • új vélemény

  Note: HTML kód nem iileszthető be!
      Rossz           Kiváló

  MARANTZ MODEL 40N

  • Gyártó: Marantz
  • Készletinfó: 4-5 munkanapos szállítási idő
  • 999.990.- Ft


  Lehetséges opciók