CD lejátszó

Rendkívüli hangzás és páratlan stílus - a Marantz CD 60 egy olyan lejátszóval ünnepli CD-gyűjteményét, amelyet úgy terveztek, hogy a kategóriájában minden korábbinál jobban szóljon. A kiváló minőségű anyagokból épített és Sound Master hangolású CD 60 precíziós CD-lejátszással egészíti ki a MODEL 40n-t vagy bármelyik kiváló minőségű audiorendszert.

Az Ön által szeretett zene részleteinek, árnyalatainak és esszenciájának megőrzése érdekében a Marantz kifejlesztette a HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules) modulokat, amelyek sebességükben és reakcióképességükben felülmúlják a más termékekben található, szokványos modulokat. A CD 60 kihasználja ezt az egyedülálló Marantz-innovációt, hogy bármit is hallgat, mindig a legzeneibb legyen.

A CD 60-ban a szabadalmaztatott HDAM áramkört a korábbi változathoz képest tovább optimalizáltuk azáltal, hogy az alkatrészeket szimmetrikusan helyeztük el az audio lapon, és közvetlenebb jelutat hoztunk létre. Ez a frissítés javítja a hangzásvilágot a korábbi modellekhez képest a legzeneibb hangzás elérésére törekedve.

A CD 60 tápegysége nagysebességű, nagyáramú Schottky-korlát diódákat, nagyobb értékű áramtároló kondenzátorokat és továbbfejlesztett feszültségszabályozókat használ az elődmodellekhez képest ebben az osztályban. A tápegységben lévő túlméretezett kondenzátorok javítják az áramstabilitást és csökkentik a zajt a nagy igénybevételt jelentő zenehallgatás során.

A CD 60 képes MP3, WMA, AAC és WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (legfeljebb 192 kHz/24 bit) és DSD (legfeljebb 5,6 MHz) fájlok lejátszására csatlakoztatott USB-tárolóeszközről.

A CD 60 új, nagy felbontású D/A átalakítással rendelkezik. Referencia-minőségű digitális-analóg átalakítóval van felszerelve, amely két választható szűrési lehetőséget kínál. Akár 192 kHz/24 bites és DSD 5,6 MHz-es felbontást biztosít az optimális zenei hűség érdekében, feszes basszusokkal, gazdag középtartományokkal és lágy, kiterjesztett magas frekvenciákkal.

A CD 60 választható digitális szűrő opcióval rendelkezik. Ez a két üzemmódú szűrő lehetővé teszi a digitális zenei tartalmak ízlésének megfelelő, testreszabott reprodukálását. Az 1. szűrő egy lassú roll-off előbeállítás, amely javítja a mély sztereó képalkotást, míg a 2. szűrő egy éles roll-off szűrő a pontosabb képalkotás reprodukálásához.

A CD 60 az exkluzív Marantz HDAM-SA2 áramkört örökli három erősítési beállítással (Low/Mid/High), hogy szinte bármilyen márkájú fejhallgatóval tökéletesen illeszkedjen az optimális egyéni hallgatási élményhez. Ha azonban jobban szeretné, a fejhallgató-erősítő "Off Circuit" funkcióval is fel van szerelve, amely automatikusan kikapcsolja a fejhallgató-erősítőt, ha nem csatlakozik fejhallgató a készülékhez, hogy elkerülje a nem kívánt interferenciát vagy zajt.

Használja a távirányítót a CD 60, valamint a kiegészítő MODEL 40n integrált streaming erősítő vagy MODEL 30 integrált erősítő működtetésére.

A teljesítményt fokoztuk kiváló részletekkel és muzikalitással. Az új, nagy teljesítményű komponensválaszték, a továbbfejlesztett legendás HDAM áramkörünk, és a gondos hangmesterünk általi hitelesítés eredménye a valaha volt legjobb CD-lejátszónk ebben a kategóriában.

A CD-ről történő pontos adatkiolvasás a kiváló minőségű hangreprodukció kiindulópontja. A digitális audio adatfolyamnak hibamentesnek kell lennie. A lézeregység és a hangszedő tökéletesen kalibrálva van, és képesnek kell lennie arra, hogy mindenféle külső torzítás, például rezgés nélkül működjön. Ezért a CD-mechanizmus merev acélkeretre van szerelve, amely szilárd alapot biztosít. Az eredmény egy tiszta digitális hangjel, amely a DAC-hoz továbbítódik.

 • Méltó a gyűjteményéhez A CD 60 az a CD-lejátszó, amelyet az Ön nagyra becsült CD-gyűjteménye megérdemel.
 • Fényűző dizájn A stílus és a funkció éppoly elegáns, mint a hangzás
 • Sound Master Tuned Szakértő módon megmunkált és hangolt a legzeneibb hangzás érdekében
 • Optimalizált analóg áramkörök A híres Marantz HDAM szakértői hangolása a rendkívüli teljesítmény érdekében
 • Több, mint CD Nagy felbontású, USB-n tárolt digitális zene lejátszása
 • Kiegészíti a Marantz erősítőket CD lejátszás hozzáadása a MODEL 40n vagy MODEL 30 integrált erősítőkhöz a stílushoz illeszkedő módon
 • Választható digitális szűrő Lehetővé teszi a hangminőség felhasználói testreszabását
 • Két színben kapható Válasszon Marantz Fekete vagy Ezüst Arany színt
 • méretek: 442 x 129 x 396 mm
 • nettó tömeg: 7.50 kg
 • új vélemény

  Note: HTML kód nem iileszthető be!
      Rossz           Kiváló

  MARANTZ CD 60

  • Gyártó: Marantz
  • Készletinfó: 4-5 munkanapos szállítási idő
  • 399.990.- Ft


  Lehetséges opciók