INE-W990HDMI navigációs-multimédiás rendszer 

Az INE-W990HDMI egyesíti a legjobb működést, útmutatást és biztonsági technológiákat.
Jellemzője a megnövekedett belső memória és CPU sebesség, simább megjelenítés, görgetés és gyorsabb művelet / útvonal kiszámítása.
Sokféle továbbfejlesztett hangolási szolgáltatás, beleértve a képességét, hogy használja a sokoldalú TuneIt App Facebook kapcsolatot. Választható DVB-T/DAB/DAB + kiegészítéssel.

Kiváló hangminőség a széles kompatibilitás, beleértve a Bluetooth hang tárcsázást.
Nem számít milyen médiáról szeretné élvezni, szinte minden formátumról készen áll az INE-W990BT. Zene és video lejátszás, iPhone/iPod vezérlés, USB-kulcson és DVD-lejátszón (DVD-Video / CD / DivX / MP3 / WMA / AAC).

Az INE-W990HDMI széles térképlefedettséget ad szinte az összes európai országra, támogatja a 3D-s tereptárgyakat, autópálya-módot, speciális cím begépelést.
Ennek a speciális Navigációs állomásnak mindene megvan, nem számít, milyen országban utazik. Magába foglalja a 46 Nyugat- és kelet-európai országot, 29 nyelven beszédhangos irányítás és szöveg-beszéd átalakítás 15 nyelven. Kibővített POI adatbázisában könnyen megtalálhatja a kedvenceit. A TMC tuner a közlekedési tevékenységek miatti útvonalon mindig tartja a legjobbat.

Autópálya üzemmód

 A Térkép mód mellett különböző részletes tájékoztatást ad közelgő pihenőkről, éttermekről és benzinkutakról. Láthatjuk a távolságot és a becsült érkezés idejét a hatékonyabb útvonaltervezéshez.
http://www.alpine.co.uk/fileadmin/images/MainNavigation/Products/Productinformation/19_Advanced_Navi_Station/INE-W920R/W920_Highway-Mode.jpg

Speciális cím bevitel

 Irányítószám alapjá is beüthető minden cím az összes európai országban, beleértve a 7 számjegyű UK-kódot is, amely lehetővé teszi a gyorsabb címek keresését. Válassza ki a saját nyelvét 33 különböző nyelvből, beleértve a görög és a cirill betűt is.
http://www.alpine.co.uk/fileadmin/images/MainNavigation/Products/Productinformation/19_Advanced_Navi_Station/INE-W920R/W920R_Advanced-Address-Input.jpg

Adathordozó

   
Nem számít, milyen médiáról szeretné lejátszani, az INE-W990HDMI készen áll. Zene és video lejátszás iPhone/iPod-ról, USB-kulcson és DVD-lejátszón (DVD-Video / CD / DivX / MP3 / WMA / AAC). Videókat nézhet a 6.1" WVGA kijelzőn. Továbbíthatja a zenéit a beépített Bluetooth modul is. 

DAB TUNER

Az INE-W990HDMI összekapcsolható a TUE-DAB1U (külön megvásárolható) egységgel.

 

Bluetooth ® a kéz nélküli hívásokhoz és zenehallgatáshoz

A beépített Bluetooth ® kihangosító használata egyszerű. 

Bluetooth ® hang tárcsázás

A legrövidebb összekapcsolási idő, hogy egy hangra tud tárcsázni és a kezek szabadon maradnak.

 iPhone, iPod vezérlés

A navigációs állomáson a nagy kijelző segítségével működik az iPhone vagy iPod, egyik előnye, hogy gyorsan keres és könnyen kezelhető. Hála az iPod Video lejátszásnak, nézheti videoit a képernyőn (szükséges KCU-461iV).

BASS ENGINE SQ

Ez a speciális basszus vezérlő automatikusan intézi a vágási frekvenciát, Q tényező és mélynyomó szint beállítását, miközben optimális marad az egyensúly.

 
Bass Engine SQ beállítása  

 

Anti-lopás biztonsági kód

Az INE-W990HDMI jellegét meghatározza egy anti-lopás biztonsági kód, amit szükséges beütni az akkumulátor lekapcsolódása után. Ez teszi az egységet elérhetetlenné minden tolvaj számára.

Előkészítve a tolatókamera távolság mutatásra


Egy Alpine tolatókamera csatlakoztatásával a parkolás sokkal egyszerűbb műveletté válhat. A távolságok helyes megítélésében színes, virtuális bóják segítenek, melyek pozícióit az adott autóhoz lehet beállítani. Amennyiben Alpine többlátószögű kamerát alkalmaz, úgy ezek vezérlését az érintőképernyőn keresztül könnyen és gyorsan megteheti.

Biztonságos vezetés és könnyű rendszer-integráció

Az Alpine megkönnyíti az INE-W990HDMI készülék teljes integrálását az Ön autója által alkotott környezetbe. Számos autótípushoz  -  egyre bővülő számban  -  érhető el beszerelő készlet, melynek segítségével tökéletes integráció valósítható meg. A mechanikus elemek mellett a készletek a kormánytávvezérlő adaptert vagy akár - az autó felszereltségétől függően - a gyári kijelző vezérlést lehetővé tevő adapter modult is tartalmazzák. Ez szintén része a "One Look Navi" koncepciónak, mely elősíegíti, hogy Ön mindig az úton tarthassa a szemét.

Audio-vizuális információk megjelenítésére, Navi módban

Az információs sáv a navigációs képernyőn megjeleníti az aktuálisan lejátszott információkat (rádiófrekvencia, zene címe, stb.).

Könnyű Navigáció és audio mód átkapcsolás

Egyszerűen válthat a navigációs és audio lejátszás mód között a fő gomb egyszeri megnyomásával. Ez akkor nagyon hasznos, ha hosszú távot vezet, vagy ha a a navigáció és a szórakoztató rendszert felváltva használják folyamatosan.

 

Ingyenes térképfrissítés az első használat után 30 napon belűl

A használat megkezdésétől 30 napon belül, az első GPS jel vételtől számítva, a www.naviextras.com oldalon ingyenes Térkép frissítés érhető el, töltse le ingyenesen. Ez biztosítja a legfrissebb térkép adatot a vásárlás után.

 

Magas hangminőség, érzelmeire hangolva 

Az INE-W990HDMI a legfejlettebb hang feldolgozással, BASS ENGINE SQ basszus hang optimalizálóval, hang összhatással, valamint sok egyéni tuning funkcióval rendelkezik mint a digitális időigazítás és a paraméterezett 9-sávos EQ beállításával egyaránt. 

 Ellenőrizze a Facebook oldalt

Töltse le a TuneIt App aplikációt, majd csatlakoztassa az iPhonet USB-n keresztül, vagy az Android készülékét akár Bluetooth-on keresztül. Most már készen áll, hogy a telefon használatával, egy hasznos felületet érhessen el az autóban.

A Facebook-ról az applikáció értesíti Önt az új üzenetekről a készüléken egyaránt. További részletekért lásd a Apps termékkategóriára TuneIt App leírását.

A fiók adatai Autó modell kiválasztása

 

Fej egység kiválasztása Parametic EQ

 

Fejlett Bluetooth

A beépített Bluetooth modul lehetővé teszi, hogy biztonságosan használjuk a telefont, anélkül, hogy tartsa. Támogatja a legtöbb Bluetooth-os telefonokat, lehetővé teszi, hogy könnyen elérhető automatikus frissítések érkezzenek és a gyors abc keresést a telefonkönyvben. Tartsa és kapcsolja a bejövő hívásokat.


Összesen 3 telefont is illeszthet egyszerre az INE-W990HDMI készülékhez. Állítsa be a 4 leggyakrabban hívott számot a könnyű hozzáférésű gyorstárcsázó képernyőre.
 

Külső és kijelző
Méret 2 din
Érintőképernyő Igen
Képernyő méret 6,1"
Változtatható gomsor világítás Igen
Csatlakozások
Bluetooth telefonkihangosítás Igen
Android vezérlés Igen
iPod és iPhone vezérlés Igen
USB bemenet Igen
Aux bemenet Igen
RCA kimenetek száma 3 pár
RCA kimeneti feszültség 2 V
Mélysugárzó vezérlés Igen
Kormány távvezérlő vezérlés Igen
Video bemenet Igen
Video kimenet Igen
Tolatókamera bemenet Igen
Infrás távvezérlés Igen
Audio
Maximális erősítő teljesítmény 50 Watt
Erősítő csatornák száma 4
Paraméterezhető EQ Igen
EQ sávok száma 7
Lejátszás
CD lejátszás Igen
DVD lejátszás Igen
Lejátszási formátumok MP3, WMA, Divx, AAC
Bluetooth zene lejátszás Igen
Rádió tuner
Digitális rádió tuner Csatlakoztatható
RDS rádiótuner Igen
AM és FM sávok Igen
Navigáció
Beépített navigáció Igen
Magyar navigáció Igen
Teljes Európa térkép Igen
Térkép gyártó iGo
Garancia
Hivatalos Magyarországi garancia 1+1 év

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

ALPINE INE-W990HDMI

  • Gyártó: Alpine
  • Készletinfó: 4-5 munkanapos szállítási idő
  • 279.990.- Ft


Kapcsolódó termékek

KENWOOD DNX7190DABS

KENWOOD DNX7190DABS

Dupla din multimédiás navigációs készülék  Apple Carplay és Auto Android telefontükrözés!A..

444.990.- Ft