• ZENEC ZE-RCE2003PL

Tolatókamera

E>GO PRO LINE Kamerák

Öt járműspecifikus, E>GO Professional Line tolatókamerával bővül a Zenec kiegészítő programja.  A nagyon jó minőségű, könnyen beszerelhető kamerák kiváló képminőségükkel és praktikus felszereltségükkel győzik meg a vásárlókat.

A kompakt széles szögben látó kamerák helyettesítik a gyárilag a rendszámtábla világításhoz beépített modult. Zökkenőmentes beszerelés – távolítsa el a rendszámtábla világítást, építse be a kamerát, igazítsa el a vezérlőegységhez csatlakozó kábelt, és már készen is van. Észrevétlenül illeszkedik a helyére a kamera, megmarad a jármű gyári optikai megjelenése.

A rendszámtábla világításhoz ugyanazt a világítóanyagot használják ezek a kamerák, mint a céljármű – autómodelltől függően izzólámpát vagy LED-et.

Az E>GO kamerák készítésénél csak a legjobb minőségű anyagokat használják fel. Így például az Aptina High End CCD szenzorokat, amik a nagyfokú érzékenységüknek köszönhetően kevés fény mellett is jó képet biztosítanak. Mivel horizontálisan és vertikálisan is mozgatható, különböző járműtípusokhoz illik a kameraház (és ezáltal a kameramagasságokhoz is).

A széles horizontú 150°-os látószögnek köszönhetően azokat a tárgyakat is jól láthatóan jeleníti meg a kamera, amik nagyon közel és/vagy kis szögben vannak az autó mögött. A besorolást és a parkolást is megkönnyítik a távolságot jelző segítő vonalak, amik megjelennek a képernyőn.

A különleges kameraház IP69K védelmi osztály alapján készült, ami a legmagasabb szintű norma az érintés-, idegen test-, víz- és nedvesség védelem tekintetében. Ennek köszönhetően minden kameramodell védve van a felcsapódó víztől és portól. A kiváló minőségű anyagok és a robosztus konstrukció garantálja, hogy ellenáll a készülék az időjárás viszontagságainak és ezért hosszú élettartamú. Mivel nagy az üzemi hőmérséklet intervallum – -30°C és +75°C között – mindig tiszta képet nyújt a kamera, még extrém hőmérsékleti vagy időjárási körülmények mellett is.

Az E>GO tolatókamerák minden vezérlőegységhez vagy monitorhoz csatlakoztathatók, ha azok Cinch-Videó bemenettel rendelkeznek.

Jármű kompatibilitás

 

Beetle5C 2012
Scirocco III13 2009
Eos1F 2011
Passat Lim.36 2012
Golf Cabrio5K 2012
Golf Lim.5K 2009
Polo V6R 2010

 -    Fontos: csak olyan járművekhez jó, melyek rendszámtábla világítása 1K8.943.021 B + C

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

ZENEC ZE-RCE2003PL

  • Gyártó: Zenec
  • Készletinfó: 2-3 munkanapos szállítási idő
  • 67.990.- Ft