• PIONEER VREC-H310SH

Menetrögzítő kamera


1-CSATORNÁS FEDÉLZETI KAMERA

Elülső fedélzeti kamera, rögzíti az autó előtt történteket.

FULL HD

Full HD A nagy érzékenységet megvalósító CMOS-érzékelő felszerelésén kívül ez a termék Full HD-ben (1920 x 1080p) rögzít körülbelül 2 millió pixel nagy felbontással, így a nap folyamán tiszta, jó minőségű karaktereket rögzíthet, például rendszámtáblát. vagy éjszaka.

139°-OS LÁTÓSZÖG

Rögzíts nagyobb mennyiségű információt kevesebb holttérrel, például balról vagy jobbról elhaladó motorkerékpárról vagy kiugró gyalogosról vagy kerékpárról.

24 ÓRÁS BIZTONSÁGI MÓD

A parkolási mód kiegészítéseként a 24 órás biztonsági mód* automatikusan elkezdi a rögzítést, ha ütközést észlel, miután a Dash Camera belső akkumulátora lemerült, lehetővé téve, hogy a nap 24 órájában, a hét minden napján, az év 365 napján figyelje járművét.

*A Biztonsági módhoz közvetlen csatlakozás szükséges a jármű tápegységéhez a Pioneer kábelkészlet (Hard Wire Kit) segítségével.

GPS

Pontosan rögzíti a fontos információkat, például az aktuális pozíciót, a jármű sebességét, az utazási irányt és az időt.

WI-FI

Beépített Wi-Fi az okostelefon csatlakoztatásához egy exkluzív Pioneer Dash Camera alkalmazáson keresztül*'. Ellenőrizd a rögzített videókat, vagy állítsd be a Dash kamerát egy kompatibilis iPhone vagy Android™ okostelefon képernyőjén.

* Kompatibilis okostelefon szükséges. Az alkalmazás elérhetősége országtól függ.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

PIONEER VREC-H310SH

  • Gyártó: Pioneer
  • Készletinfó: 2-3 munkanapos szállítási idő
  • 74.990.- Ft