Házimozi rádióerősítő

A CINEMA 40 egy nagy teljesítményű és magas minőségű AV-erősítő többcélú helyiségekbe és dedikált házimozihoz egyaránt. Rendelkezik 9x125 watt beépített legendás Marantz erősítővel, hét HDMI bemenettel, amelyek mindegyike 8K UHD kompatibilis, HEOS® beépített streaming funkcióval, szobakorrekcióval az Audyssey MultEQ XT32-vel, Dolby Atmos és DTS:X, Auro 3D, valamint számos be- és kimenettel, beleértve az előerősítő kimeneteket minden csatornához és négy független mélynyomóhoz.

A Marantz módjára történő hangzáskészítés a művészet és a tudomány zökkenőmentes ötvözése, amelyet kézműves alkotók gyakorolnak, akik a komponenseket hangzásbeli tulajdonságaik alapján külön-külön kiegyensúlyozzák és kiválasztják - ők a Sound Masters. A CINEMA 40 egy korszerű, nagy teljesítményű darab. A jellegzetes meleg és dinamikus Marantz-hangzás már első hallásra is nyilvánvaló. A diszkrét hiperdinamikus erősítőmodulok, az áram-visszacsatolásos erősítés és a CINEMA 40 egyéb technológiái messze a várakozásokon felül emelik a mozi teljesítményt.

A Marantz design időtlenül elegáns - a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. Az egyensúlyra és szimmetriára vonatkozó filozófiánk nyilvánvaló a hangzásunkban és a formatervezésünkben. A prémium minőségű anyagokat minden egyes új darab esetében értelmezzük és kombináljuk. Bár a CINEMA 40 jelentős méretű, mégis elegánsan épített, acél és alumínium házak és gombok felhasználásával. Az előlapba öntött finom textúrát a vezérlőfelület két oldalán lévő oldalsó lámpák dimmelhető, lágy fénye világítja meg.

Az Ön mozija otthona szerves részét képezi. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy a CINEMA 40 az Ön ideális darabja legyen. Hangszóróit a mellékelt Audyssey MultEQ XT32 segítségével hangolja tökéletesre, így még a kihívást jelentő akusztikájú terek is ideális hallgatási környezetekké válnak.

Bár a CINEMA 40 belül összetett lehet, a mindennapi használat és beállítás nem az. A mellékelt gyorsindítási útmutató és a képernyőn megjelenő beállítási eljárás megkönnyíti a konfigurálást. A mellékelt fém háttérvilágítású távirányító hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz. A fejlett HDMI-csatlakozás lehetővé teszi, hogy a TV távirányítóját használja a bekapcsoláshoz és a hangerőszabályozáshoz. Az összes főbb otthoni automatizálási protokollt támogatja. Végül a CINEMA 40 reagál a népszerű hangalapú asszisztensek, például a Hey Google, Alexa és Siri hangutasításaira.

A CINEMA 40 az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában áll. Hét HDMI bemenet áll rendelkezésre, és mindegyik 8K-kompatibilis. A HD és 4K források 8K-ra felskálázhatók. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi a CINEMA 40-et tökéletes partnerré, bárhogyan is hallgatja.

A házimozi egy befektetés az Ön élvezetébe és jólétébe. A széles körű csatlakoztathatóságnak és a nagy teljesítményű technológiai alapoknak köszönhetően új komponensekkel bővítheti rendszerét hosszú éveken át. A 11.4 csatornás előerősítő kimenetek lehetőséget biztosítanak arra, hogy hangsugárzó elrendezését külső erősítővel bővítse.

 • méretek: 440 x 185 x 401 mm
 • nettó tömeg: 15.10 kg
 • új vélemény

  Note: HTML kód nem iileszthető be!
      Rossz           Kiváló

  MARANTZ CINEMA 40

  • Gyártó: Marantz
  • Készletinfó: 4-5 munkanapos szállítási idő
  • 1.099.990.- Ft


  Lehetséges opciók